Tarieven

Al jaren weet Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop een hoog slagingspercentage te koppelen aan een zeer concurrerende prijs. Ook in 2016 heeft onze rijschool weer een zeer hoog slagingspercentage voor Oudewater en omstreken, voor zowel auto, motor AVB (bijzondere verrichtingen), motor AVD (verkeersdeelneming), aanhangwagen als bromfiets.

Tarieven auto
Je kunt kiezen voor losse rijlessen of voor pakketten. De prijs voor een losse autorijles is € 45,00 per uur (€ 67,00 voor 1,5 uur). Bij afname van pakketten* kan de lesprijs teruglopen tot € 40,00 per uur. Onze pakketten zijn zo opgebouwd dat ze in gedeeltes betaald kunnen worden.

Bij afname van een pakket krijg je gratis een theorie DVD waarmee je de leerstof en examens kunt oefenen. Tevens bieden wij gratis theorieles(sen) aan.

Tarieven motor
De prijs voor een losse motorrijles is € 46,00 per uur (€ 69,00 voor 1,5 uur). Een pakket* voor 16 rijlessen, een praktijkexamen AVB, een praktijkexamen AVD en een Eigen Verklaring, kost € 1.465,50.

Tarieven bromfiets
Een bromfietscursus bestaat uit 5 uur rijles, een theorie examen en een praktijkexamen en kost € 350,00.

Bij afname van een bromfietscursus krijg je gratis een theorie DVD waarmee je de leerstof en examens kunt oefenen. Tevens bieden wij gratis theorieles(sen) aan.

Heb je je theorie al gehaald, kost de cursus € 318,75 (5 uur rijles en een praktijkexamen).

* vraag naar de voorwaarden